Mc Rogers werd in 2014 opgericht als een experiment, vlinderdassen maken en verkopen leek ons leuk en al snel hadden heel wat mensen de smaak van de vlinderdassen pakken. Lees daarom ons verhaal in onze nieuwjaarsbrief.

Vandaag, iets meer dan een jaar later is Mc Rogers gegroeid tot een merk in de vlinderdassenindustrie. We hebben heel mooie dingen mogen doen dit jaar, fantastische mensen leren kennen, en bovendien ook veel mensen kunnen laten meegenieten van het succes van een handgemaakte vlinderdas.

In het begin was ons beperkt gamma aanstekelijk voor de mensen rondom ons. Maar we wisten snel dat het niet zo beperkt ging kunnen blijven. Dankzij een ideetje van iemand uit onze omgeving zijn we begonnen met kinderstrikjes. Nu hebben we 2 volwaardige collecties waar voor elk wat wils inzit.

In Juni mochten we vervolgens uitpakken met een uniek ontwerp. De Gentse buffalo’s waren landskampioen voetbal en wie anders dan wij bij Mc Rogers konden daarvoor de perfecte strik maken. het voltallig bestuur van Kaa Gent kreeg van ons een vlinderdas cadeau, en dankzij de buffalo vlinderdas mochten we voor de eerste keer met onze naam in de krant pronken.

Tijdens de zomer hebben we dan vervolgens werk gemaakt van onze vernieuwde webshop. Gebruiksgemak en duidelijk design stonden hierbij centraal.

Vanaf September begon de zoektocht naar winkels voor een deeltje van onze collectie in te verkopen. Vandaag hebben we er intussen 5.

Amantine (kindercollectie)

Wander & Co

Pastoor

Atelier eMTee

Proud 2 Wear

Daarnaast leerden we een schitterend persoon kennen. De ambassadeur van Mc Rogers. Christoff presenteerde onze vlinderdassen op al zijn concerten en bij elk optreden op Tv. Zo was hij onder andere te zien in ‘zijn er nog kroketten’ en ‘De keuken van Sofie’.

Bij dat laatste programma kwam er ook nog een leuke verassing voor ons. Zo vernoemde Sofie heel duidelijk onze merknaam op VTM nadat ze een unieke Mc Rogers vlinderdas kreeg.

Een interview met Radio 2 over onze actie met Christoff vervolledigde het plaatje.

Wij willen jullie dan ook heel hard bedanken, voor alle steun die wij het afgelopen jaar van jullie allemaal hebben gekregen. Wij willen jullie ook bedanken, voor alle aankopen die jullie hebben gedaan dit jaar.

Wij wensen jullie een prettig eindejaar en een fantastisch 2016.

En hopelijk vinden jullie ook volgend jaar de weg makkelijk terug naar onze Webshop