STRIKKENPRODUCENT IN BELGIË

Mc Rogers is een Belgische strikkenproducent met een onberispelijk kwaliteitscharter. Alle Mc Rogers vlinderdassen worden met de hand gemaakt in eigen atelier in Merelbeke. Dit proces gebeurt op basis van nauwgezette controle in iedere fase van productie. De stoffen worden op voorhand zorgvuldig uitgekozen, bij de Milano Collectie komt de grondstof zelfs allemaal uit Italië. Daar werd de zijde zorgvuldig uitgekozen en geproduceerd om vervolgens in België verwerkt te worden tot exclusieve strikken.

GROOTHANDEL STRIKKEN

Vervolgens gaat Mc Rogers zelf instaan voor de verkoop van de vlinderdassen. Wij functioneren dus tevens als groothandel voor de vlinderdassen. Geen externe partijen, u koopt rechtstreeks aan bij de producent.

 STRIKKEN OP MAAT

Wilt u strikken op maat voor in uw winkel? Ook dat is mogelijk! Mc Rogers kan perfect op basis van uw bestaande collectie strikken maken die nauw aansluiten bij wat u reeds aanbiedt.

MC ROGERS EN RETAIL

Mc Rogers verkoopt, naast de webshop, via verkooppunten verspreid over België. Wenst u zich bij ons aan te sluiten en onze collectie te verdelen? Neem dan contact op met ons.

Mc Rogers heeft een sterk marketingnetwerk dat wordt gebruikt ook voor onze verkooppunten te promoten, wij hebben er immers baat bij om u als verdeler zoveel mogelijk te helpen.

Heeft u interesse in een samenwerking?

CONTACTEER ONS