[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image media=”57967″ media_lightbox=”yes” media_width_percent=”100″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Mc Rogers is al enige tijd bezig met een exclusief project. Het maken van exclusieve vlinderdassen voor Christoff, de Vlaamse zanger toont zich steeds vaker met een vlinderdas en wij hebben elkaar daar dan ook gevonden om samen het een en ander uit te werken.

Christoff zal tijdens zijn kersttournée op alle shows een Mc Rogers vlinderdas dragen. Sommige daarvan zijn uniek, en enkel en alleen voor hem gemaakt. Anderzijds draagt hij ook graag een aantal vlinderdassen van onze collectie.

Volg Christoff op al zijn sociale media, om enkele van onze unieke vlinderdassen te aanschouwen.

Facebook  &  Website

Vergeet ook niet zijn nieuw kerstalbum te beluisteren en de bijhorende videoclips te bekijken. Wie weet spot je wel 1 van onze vlinderdassen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]