[vc_row full_width=”” parallax_image=”” bg_type=”” parallax_style=”” bg_image_new=”” layer_image=”” bg_image_repeat=”” bg_image_size=”” bg_cstm_size=”” bg_img_attach=”” parallax_sense=”” bg_image_posiiton=”” animation_direction=”” animation_repeat=”” video_url=”” video_url_2=”” u_video_url=”” video_opts=”” video_poster=”” u_start_time=”” u_stop_time=”” viewport_vdo=”” enable_controls=”” bg_override=”” disable_on_mobile_img_parallax=”” parallax_content=”” parallax_content_sense=”” fadeout_row=”” fadeout_start_effect=”” enable_overlay=”” overlay_pattern=”” overlay_pattern_opacity=”” overlay_pattern_size=”” overlay_pattern_attachment=”” multi_color_overlay=”” multi_color_overlay_opacity=”” seperator_enable=”” seperator_type=”” seperator_position=”” seperator_shape_size=”” seperator_svg_height=”” seperator_shape_background=”” seperator_shape_border=”” seperator_shape_border_color=”” seperator_shape_border_width=”” icon_type=”” icon=”” icon_size=”” icon_color=”” icon_style=”” icon_color_bg=”” icon_border_style=”” icon_color_border=”” icon_border_size=”” icon_border_radius=”” icon_border_spacing=”” icon_img=”” img_width=”” ult_hide_row=”” ult_hide_row_large_screen=”” ult_hide_row_desktop=”” ult_hide_row_tablet=”” ult_hide_row_tablet_small=”” ult_hide_row_mobile=”” ult_hide_row_mobile_large=””][vc_column width=”1/3″][vc_single_image media=”57984″ media_lightbox=”yes” media_width_percent=”100″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text el_class=”alibitrends”]Alibi Trends, een grote winkel in Adegem heeft ervoor gekozen om vanaf heden enkele van onze trendy strikken aan te bieden.
De winkel heeft een vrouwenafdeling en een mannenafdeling, samen goed voor zo een 1400m2 winkelplezier.

Voor de heren bieden ze naast casual kledij ook kostuums aan, dus welke voorkeur je ook hebt, bij Alibi Trends zal je vinden wat je zoekt.

U zoekt een winkel waar ze Mc Rogers verkopen? Alibi Trends in Adegem!

Algemene info Alibi Trends

Alibi Trends
Staatsbaan 25
9991 Adegem
050 71 15 90

Wanneer uw strikken kopen? (openingsuren)

maandag: 09:00–12:30, 13:30–18:30
dinsdag: Gesloten
woensdag: 09:00–12:30, 13:30–18:30
donderdag: 09:00–12:30, 13:30–18:30
vrijdag: 09:00–12:30, 13:30–18:30
zaterdag: 09:30–18:00
zondag: 09:30–12:30[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]