2016 was wederom een prachtig jaar voor Mc Rogers. Heel wat mensen hebben zich letterlijk door ons laten strikken. Tevens kwamen er weer heel wat winkels bij en ook onze samenwerking met de bestaande winkels liep verder.

Het jaar begon met een verlenging van onze samenwerking met Christoff. Hij blijft een enorme fan van onze strikken en blijft ze dan ook dragen. Daarnaast kregen we in Maart een prachtig artikel in HLN, waardoor heel wat mensen wisten wat we exact doen en waar we voor staan. Uiteindelijk hebben wij ook een aantal nieuwe winkels aan onze verkooppunten kunnen toevoegen en onze reeds bestaande verkooppunten hebben we kunnen behouden.

Het hoogtepunt van dit jaar was wel onze zoektocht naar op en top kwalitatieve stoffen in Italië. Met een volledig nieuwe Milano Collectie wilden we ons product extra in de verf zetten door te werken met exclusievere stoffen. Deze stoffen vinden was een waar avontuur, maar was het absoluut waard.

Dan rest ons nog 1 ding, namelijk jullie bedanken voor 2016, bedanken dat jullie zich lieten strikken door Mc Rogers. We zien elkaar terug in 2017, dat is beloofd. Laat er ons samen een fantastisch jaar van maken, vol gelegenheden om de vlinderdas te dragen.