Heel vaak horen wij van mensen: waarom zou ik een vlinderdas dragen, is dat nog wel in? “dat is iets van vroeger jongen”, ik hou het liever bij een das.

Eigenlijk bieden onze 5 redenen om een vlinderdas te dragen een antwoord op alle mogelijke bemerkingen rondom strikken

Hip of ouderwets?

Als eerste reden kunnen we zeggen dat vlinderdassen weer volledig in zijn. Zelfs niet gewoon de standaard vlinderdassen, maar vlinderdassen in alle kleuren en met alle motiefjes. Ze zijn er overigens voor alle leeftijden. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen en gepensioneerden kunnen een vlinderdas dragen.

Als tweede reden moeten we de bemerking dat het iets van vroeger is toch lichtelijk bevestigen. máár, we zitten in de mode en trends komen en gaan, en we kunnen zeggen dat strikken weer de standaard zijn, kijk naar wereldleiders zoals Obama en zelfs onze eigen koning Filip.

Hoe reageert de ander op je vlinderdas?

Als derde reden kunnen we stellen dat een strik enthousiasme wekt. Het maakt je meer aanspreekbaar en zorgt ook voor de aandacht van omstanders.

Ten vierde willen we komaf maken met het argument dat strikken zijn voor clowns. De strikken die zij dragen zijn gigantisch, en soms zelfs groter dan hun eigen hoofd. De Mc Rogers collectie is echter heel gevarieerd. Wij hebben zowel subtiele kleine strikken als iets grotere modellen.

Een vlinderdas goed voor het zelfvertrouwen

De laatste reden waarom je een strik moet dragen is omdat het goed is voor je zelfvertrouwen. Je omgeving ziet het altijd en geeft je er 9 op de 10 keer een compliment over. zeg nu zelf, wat is er beter voor het zelfvertrouwen dan af en toe een goed compliment?

Conclusie? Een vlinderdas is echt van deze tijd, en door de weerkerende trend kan je er maar beter eentje kopen die jaren meegaat, dat is ook waar wij voor willen gaan, een vlinderdas die kwalitatief is en jaren kan gedragen worden.