[vc_row full_width=”” parallax_image=”” bg_type=”” parallax_style=”” bg_image_new=”” layer_image=”” bg_image_repeat=”” bg_image_size=”” bg_cstm_size=”” bg_img_attach=”” parallax_sense=”” bg_image_posiiton=”” animation_direction=”” animation_repeat=”” video_url=”” video_url_2=”” u_video_url=”” video_opts=”” video_poster=”” u_start_time=”” u_stop_time=”” viewport_vdo=”” enable_controls=”” bg_override=”” disable_on_mobile_img_parallax=”” parallax_content=”” parallax_content_sense=”” fadeout_row=”” fadeout_start_effect=”” enable_overlay=”” overlay_pattern=”” overlay_pattern_opacity=”” overlay_pattern_size=”” overlay_pattern_attachment=”” multi_color_overlay=”” multi_color_overlay_opacity=”” seperator_enable=”” seperator_type=”” seperator_position=”” seperator_shape_size=”” seperator_svg_height=”” seperator_shape_background=”” seperator_shape_border=”” seperator_shape_border_color=”” seperator_shape_border_width=”” icon_type=”” icon=”” icon_size=”” icon_color=”” icon_style=”” icon_color_bg=”” icon_border_style=”” icon_color_border=”” icon_border_size=”” icon_border_radius=”” icon_border_spacing=”” icon_img=”” img_width=”” ult_hide_row=”” ult_hide_row_large_screen=”” ult_hide_row_desktop=”” ult_hide_row_tablet=”” ult_hide_row_tablet_small=”” ult_hide_row_mobile=”” ult_hide_row_mobile_large=””][vc_column width=”1/3″][vc_single_image media=”57972″ media_lightbox=”yes” media_width_percent=”100″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Eind 2015 kondigden we reeds aan dat wij officieel en exclusief de strikken voor de kersttournĂ©e van Christoff zouden leveren. Vandaag, bijna 2 maand later zijn we dan ook verheugd jullie te kunnen meedelen dat wij verder samen werken in 2016.

Mc Rogers zal gedurende het ganse jaar Christoff voorzien van de gepaste strik bij iedere outfit. Wij zijn er bovendien ook zeker van dat er dit jaar weer een exclusief model zal worden gemaakt voor Christoff.

Volg ons nader als je op de hoogte wil blijven van al onze activiteiten![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]